تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
پیاز را همراه با دنبهی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید.
آنگاه حرارت را كم كنید و بگذارید دنبه كاملا آب شود.
سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندكی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.
در این میان هویج، سیبزمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.
اكنون 40 گرم از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبكشیده را همراه با مخلوط هویج، لابهلای هم در قابلمه بریزید.
باقیماندهی كره را هم رویش بدهید و هویج پلو را 30 دقیقه دم كنید.
اكنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بیارائید.
یادآوری: اگر مایلید كه گوشت نرمتر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیفزائید.