Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

قليه ميگو

قليه ميگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن یك‌دوم پیمانه

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر خرد كرده 4 حبه

 

میگوی پاك‌كرده 800 گرم

 

گشنیز و شنبلیله‌ی خرد كرده 1 كیلوگرم

 

تمرهندی 1 بسته

 

نمك‌ و فلفل به میزان لازم

 

ادویه‌ی مخصوص 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روغن را در تابه‌ی گودی بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید آن‌گاه میگوها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را نیز اضافه كنید و قدری تفت دهید.

حالا تمرهندی صاف كرده، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. تا قلیه‌ جا بیفتد.

یادآوری 1: تمرهندی را با 2 پیمانه آب گرم مخلوط كنید و بعد صاف نمائید.

یادآوری 2: ادویه‌ی مخصوص تركیبی است از 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب كرده، یك‌دوم قاشق چایخوری زیره‌ی سبز، یك‌دوم قاشق چایخوری پودرفلفل‌قرمز‌تند، یك‌چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری پودر‌سیر، 1 قاشق چایخوری زردچوبه و یك‌دوم قاشق چایخوری گرد لیمو عمانی.

اگر از این تركیب مقداری باقی ماند می‌توانید در شیشه‌ای دربسته آن را نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی با میگوآشپزی دریاییدستور پخت میگوقليه ميگوانواع قلیهآموزش قلیه تعداد بازديد: 1546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است