آشپزباشی- سرور چاووشی
روغن را در تابهی گودی بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید آنگاه میگوها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گشنیز و شنبلیله را نیز اضافه كنید و قدری تفت دهید.
حالا تمرهندی صاف كرده، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید. تا قلیه جا بیفتد.
یادآوری 1: تمرهندی را با 2 پیمانه آب گرم مخلوط كنید و بعد صاف نمائید.
یادآوری 2: ادویهی مخصوص تركیبی است از 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز آسیاب كرده، یكدوم قاشق چایخوری زیرهی سبز، یكدوم قاشق چایخوری پودرفلفلقرمزتند، یكچهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری پودرسیر، 1 قاشق چایخوری زردچوبه و یكدوم قاشق چایخوری گرد لیمو عمانی.
اگر از این تركیب مقداری باقی ماند میتوانید در شیشهای دربسته آن را نگه دارید.