تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت را قطعه قطعه کنید. به همراه پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه یک پیمانه آب بیفزائید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.
سپس لپه خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. اکنون گوشت، پیاز و لپه را دوبار از چرخ گوشت رد کنید، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، تخممرغ و بیکینگپودر بیفزائید و خوب ورز دهید.
سپس در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق داغ کنید و هربار به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست فرم دهید و در روغن داغ و فراوان دو طرف شامی را سرخ کنید.