Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

ساندويچ های پنير و سبزی

ساندويچ های پنير و سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر محلی (تازه) 500 گرم

 

پیاز سفید خردكرده 1 عدد

 

پیازچه‌ی‌ خردكرده 2 ساقه

 

جعفری، تره  وگشنیز خردكرده از هر كدام نصف دسته

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سركه‌ی قرمز 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

 

پنیر خامه‌ای 125 گرم

 

نان باگت 6 برش

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

پنیر را در صافی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه پنیر را با چنگال، كاملاً له كنید تا نرم شود.

سپس پیاز، پیازچه، جعفری، تره، گشنیز، نمك و فلفل را به پنیر بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا سركه‌ی قرمز و روغن زیتون را نیز اضافه كنید و این مخلوط را 2ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزائید و هم بزنید.

آن‌گاه مایه‌ی پنیر فراهم‌كرده را روی نان‌های باگت بمالید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای پیک نیکیساندویچ پنیر و سبزی تعداد بازديد: 1405 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است