روشتهیه
دو ظرف مناسب آماده کرده و در یکی آب جوش و در دیگری آب یخ بریزید. سپس برگ ها را چند دقیقه در آب جوش گذاشته و بعد در آب یخ قرار دهید.نان تست نگینی خرد شده، گوشت، تخم مرغ و سیر رنده شده را با هم ورز داده و نمک و فلفل را اضافه کنید. مقداری از مواد را روی برگ اسفناج گذاشته و بپیچید. در صورت لزوم دلمه را با نخ مخصوص بسته و بعد از پخت باز کنید. دلمه ها را در قابلمه بخارپز چیده و در آن را ببندید سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه با بخار بپزید. قرار دادن برگ ها در آب یخ به حفظ رنگ سبزشان کمک میکند.