تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
گوجهفرنگیها را چند دقیقه، در آبجوش قرار دهید و پوستشان را بگیرید. آنگاه گوجهفرنگیها را خرد كنید و در قدری روغن، تفت دهید.
سپس پیاز را رنده كنید و درون گوجهفرنگی بریزید و 5 دقیقه، بپزید. حالا گردو، آب، رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و در حدود یك ساعت، خورش را با حرارت ملایم بپزید.
همینكه خورش جا افتاد، سیرداغ و بادمجان را به آن بیفزائید و 20 دقیقهی دیگر، تیلقاتق را بپزید.
اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.