Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

خورش کنگر مجلسی

خورش کنگر مجلسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کنگر................ ۱ کیلوگرم

پیاز بزرگ.................. ۱ عدد

گوشت خورشتی.................... ۳۰۰ گرم

جعفری................ ۲۰۰ گرم

نعناع................. ۵۰ گرم

لیمو عمانی................... ۲ عدد

آبلیمو یا آبغوره................... ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده............... ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه..................... به میزان لازم

روغن............... به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱ ـ ابتدا کنگر را خوب بشویید و به این صورت خرد کنید: قسمت‌های ریشه مانند را جدا کنید؛ سپس تیغ و پوست را با چاقو از ساقه جدا کنید و کنگر‌ها را به صورت خلالی برش بزنید.

۲ ـ پیاز را خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید. کمی روغن اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید. صبر کنید تا پیاز‌ها کمی نرم شوند؛ سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و روی آن به مقدار لازم فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید.

۳ ـ بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد، یک تا دو لیوان آب جوش را همراه با زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید. حدود دو ساعت و نیم زمان بدهید تا گوشت با شعله کم بپزد.

۴ ـ در این فاصله جعفری و نعناع را خوب بشویید؛ سپس خرد کنید. داخل یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و آن را روی اجاق گاز بگذارید. سبزی‌های خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و با حرارت کم تفت بدهید. وقتی آب سبزی کشیده شد، کنگر را به ماهی تابه اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه تفت بدهید. وقتی رنگ کنگر تغییر کرد، اجاق گاز را خاموش کنید.

۵ ـ بعد از اینکه گوشت پخت، سبزی و کنگر تفت داده شده را همراه با لیمو عمانی به قابلمه خورش اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید و زمان بدهید تا خورش جا بیفتد.

۶ ـ بیست دقیقه آخر پخت خورش نمک و آبلیمو یا آبغوره را به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه خورش جا افتاد و به روغن آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و این خورش خوشمزه و پر خاصیت را همراه با کته یا پلوی زعفرانی میل کنید. نوش جان.

 

نکته

خورش کنگر در ایران به دو شکل سبز و قرمز تهیه می‌شود. برای تهیه خورش کنگر می‌توانید به جای استفاده از سبزی از رب گوجه فرنگی و زعفران استفاده کنید؛ همچنین اگر دوست دارید طعم خورش شما ترش‌تر شود، می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزیگوشتخورشتغذای سنتیغذای ایرانیلیموعمانیکنگر تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟