Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

پلوی لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

پلوی  لوبیا قرمز (ویژه‌ی آذربایجان)

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 مواد لازم برای 8-10 نفر:

 

 لوبیا قرمز   ..........  200 گرم

گوشت گوساله  ............   400 گرم

پیاز   ...........  1 عدد

نمک، فلفل، ادویه پلوئی، زردچوبه  ...........   به میزان لازم

هویج  ..........   3 عدد (200 گرم)

کشمش پلوئی  ..........   50 گرم

برنج   ........  600 گرم

سیر رنده كرده   ...........  1 حبه

پیازداغ  ..........   2 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده   ..........  2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

لوبیا را به مدت 12 ساعت بخیسانید سپس در آبكش بریزید و با آب و قدری نمك آن را بپزید. آن‌گاه گوشت را خرد كنید و همراه با پیاز خردكرده، زردچوبه، فلفل و 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. حالا هویج‌ها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس كشمش را بشوئید و در روغن سرخ كنید. اكنون برنج را همراه با نمک بخیسانید. بعد آن را آبكش كنید. سپس برنج را به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید و در میان برنج مخلوط گوشت پخته، ادویه‌ی پلوئی، هویج، لوبیا قرمز، کشمش پلوئی، سیر و پیاز داغ را بپاشید و در پایان روی برنج زعفران بریزید و دم كنید. اینك برنج را در دیس مناسبی بكشید و میل كنید.

 

یادآوری: در این غذای سنتی می‌توانید به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفندی و یا گوشت مرغ هم استفاده كنید.

برچسب ها: پلوغذاهای سنتیطرز تهیهآشپزی ایرانیپلو لوبیا قرمزطرز تهیه پلو لوبیا قرمزغذاهای ایرانی تعداد بازديد: 640 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است