Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

مُتَنجنه (آبگوشت نذری کرمان)

مُتَنجنه (آبگوشت نذری کرمان)

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مخلوط نخود و لوبیا چیتی 2/5 پیمانه

 

پیاز خردكرده 3 عدد درشت

 

گوشت گوسفند خردكرده 1 كیلوگرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

دنبه 100 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق سوپخوری

 

ترخون 50 گرم

 

شنبلیله 30 گرم

 

جعفری 30 گرم

 

سیب‌زمینی 3 عدد

 

برگه‌ی زردآلو (تُر شاله) 120 گرم

 

به خردكرده 1 عدد

 

مغز گردوی خردكرده 100 گرم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

حبوبات را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه یك پیمانه از نخود را با یك عدد پیاز، درون كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا مخلوطی یكدست حاصل شود.

سپس گوشت و باقیمانده‌ی پیاز را در قابلمه بریزید و روی اجاق، تفت دهید. حبوبات، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و بپزید.

حالا نخود كوبیده را همراه با دنبه در قابلمه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق، بپزید تا به روغن بیفتد و بعد رب‌گوجه‌فرنگی و سبزی‌ها را بیفزائید.

اینك همه‌ی مواد پخته را، با هم مخلوط كنید، سیب‌زمینی، برگه‌ی زردآلو، به و گردو را، بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت كاملاً جا بیفتد. اكنون آبگوشت را در ظرف‌های مناسب بكشید.

یادآوری1: در كرمان، به برگه‌ی زردآلو، تُرشاله می‌گویند.

یادآوری2: چنانچه ترخون تازه در دسترستان نبود، از نوع خشك آن استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیآشپزباشیآبگوشت کرمانآبگوشت نذریمتنجنهغذای نذری تعداد بازديد: 3358 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است