آشپزباشی- آرزو صفری
ابتدا گندم و برنج را بخیسانید. آن گاه آن را با 2 لیتر آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. حالا با گوشتكوب برقی یا مخلوطكن، نیمی از آن را له كنید.
گوشت را با یك عدد پیاز بپزید. در اواخر پخت، مرغ را بیفزائید تا گوشت مرغ هم پخته و آبش كشیده شود. اكنون گوشت را ریشریش كنید و به گندم بیفزائید. كمكم شیر را اضافه نمائید و آن را هم بزنید تا زمانی كه هلیم كشدار و نرم شود. نمك آن را بچشید، خامه را اضافه و شعله را خاموش كنید.
اینك هلیم را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با دارچین و شكر تزئین نمائید. در برخی شهرها مثل مشهد، روی هلیم را با قیمه تزئین میكنند كه در این صورت، شكر حذف میشود.