Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

هليم‌گندم با گوشت بوقلمون

هليم‌گندم با گوشت بوقلمون

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي  6-8  نفر

گندم پوست گرفته................. 300 گرم

گوشت بوقلمون.............. 1 كيلو

پياز............. 1 عدد

نمك................. به ميزان لازم

گلاب............... 80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

روغن حيواني.............. 3 قاشق سوپخوري

دارچين براي تزئين.............. به ميزان لازم

خلال بادام براي تزئين.............. به ميزان لازم

سينة بوقلمون پخته و ريش كرده..............100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

گندم را از شب قبل بخيسانيد و بپزيد و در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد، دستگاه را روشن كنيد تا گندم له شود. آن‌گاه گوشت را با پياز و نمك بپزيد.

حالا پياز را از داخل گوشت درآوريد و گوشت را از استخوان جدا سازيد و بكوبيد. اينك گندم له شده و آب گوشت را به آن بيفزائيد و هليم را بكوبيد. اكنون هليم را روي اجاق گرم كنيد، گلاب را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا هليم را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد، روغن را داغ كنيد و روي هليم بريزيد و با دارچين، خلال بادام و بوقلمون بيارائيد.

 

یادآوری

هليم را با گوشت‌كوب برقي يا غذاساز نكوبيد! زيرا تار و پود گوشت از هم جدا مي‌شود و هليم كشدار نمي‌شود!

گوشت هليم پس از پخت مي‌بايد يك پيمانه آب داشته باشد.

گندم را با حرارت ملايم و بدون همزدن بپزيد.

 

خواص  گندم

گندم سرشار از ویتامین B است. به ویژه تیامین، برای سیستم عصبی و نیاسین که برای متابولیسم کربوهیدرات ها به انرژی یا برای حفظ سلامت پوست ضروری است.گندم حاوی ویتامین E بسیار زیاد است.

برچسب ها: حلیمحلیم فوریهليم‌گندم با گوشت بوقلمون تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است