آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
گندم را از شب قبل بخيسانيد و بپزيد و در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد، دستگاه را روشن كنيد تا گندم له شود. آنگاه گوشت را با پياز و نمك بپزيد.
حالا پياز را از داخل گوشت درآوريد و گوشت را از استخوان جدا سازيد و بكوبيد. اينك گندم له شده و آب گوشت را به آن بيفزائيد و هليم را بكوبيد. اكنون هليم را روي اجاق گرم كنيد، گلاب را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا هليم را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد، روغن را داغ كنيد و روي هليم بريزيد و با دارچين، خلال بادام و بوقلمون بيارائيد.
یادآوری
هليم را با گوشتكوب برقي يا غذاساز نكوبيد! زيرا تار و پود گوشت از هم جدا ميشود و هليم كشدار نميشود!
گوشت هليم پس از پخت ميبايد يك پيمانه آب داشته باشد.
گندم را با حرارت ملايم و بدون همزدن بپزيد.
خواص گندم
گندم سرشار از ویتامین B است. به ویژه تیامین، برای سیستم عصبی و نیاسین که برای متابولیسم کربوهیدرات ها به انرژی یا برای حفظ سلامت پوست ضروری است.گندم حاوی ویتامین E بسیار زیاد است.