Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

آبگوشت پسته

آبگوشت پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت ماهيچه و يا سردست گوسفند.........................500 گرم

پياز..............................يك عدد

مغز پسته.......................200 گرم

مغز بادام...................50 گرم

مغز گردو...................50 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه.......................به ميزان لازم

لوبيا سفيد....................100 گرم

سيب‌زميني.........................3 عدد كوچك

ليموعماني..................4 عدد

سير.....................يك بوته

رب گوجه‌فرنگي.....................2 قاشق سوپخوري

 روش‌تهیه

گوشت را شسته و به تكه‌هاي درشت خرد کرده و با پياز درسته، مغزهای پودر شده، زردچوبه، فلفل و لوبيا سفيد خيس كرده مخلوط نموده و بپزيد. بعد از پختن گوشت، پياز درسته را خارج کرده و سيب‌زميني، ليموعماني، سير، رب گوجه‌فرنگي و نمك را اضافه کرده و با حرارت ملايم، آبگوشت را جا بيندازيد و در ظرف ریخته و با نان، سبزي و ... سرو كنيد.

برچسب ها: آبگوشتانواع آبگوشتغذای سنتیدیزیآبگوشت پستهطرز تهیه آبگوشت پسته تعداد بازديد: 502 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است