آشپزباشی
ابتدا بادمجانها را پس از تمیز كردن، با كارد سوراخ نمائید و با حرارت ملایم كباب كنید تا مغزپخت شوند. آنگاه پوستشان را جدا سازید و با ساطور كاملاً نرم كنید. اینك سیر را با روغن تفت دهید.
بعد بادمجانها را بیفزائید. زردچوبه، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید و كاملاً تفت دهید. حالا گوجهفرنگی را به مواد بیفزائید و مخلوط نمائید تا بپزد و آبش كشیده شود.
اینك تخم مرغها را با چنگال بزنید و در تابه سرخ نمائید. حالا آن را با بادمجان مخلوط كنید و میرزاقاسمی را در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل نمائید.