Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی ساطوری‌كرده 1 كیلوگرم

 

سیر له‌كرده 6 تا 7 حبه

 

روغن به میزان لازم

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 5 عدد

 

تخم مرغ 4 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا بادمجان‌ها را پس از تمیز كردن، با كارد سوراخ نمائید و با حرارت ملایم كباب كنید تا مغزپخت شوند. آن‌گاه پوستشان را جدا سازید و با ساطور كاملاً نرم كنید. اینك سیر را با روغن تفت دهید.

بعد بادمجان‌ها را بیفزائید. زردچوبه، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید و كاملاً تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی را به مواد بیفزائید و مخلوط نمائید تا بپزد و آبش كشیده شود.

اینك تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید و در تابه سرخ نمائید. حالا آن را با بادمجان مخلوط كنید و میرزاقاسمی را در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیدستور آشپزیآشپزباشیمیرزا قاسمیدستور میرزا قاسمیآموزش میرزا قاسمیمواد اولیه میرزا قاسمی تعداد بازديد: 1452 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟