Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

شوربای تره

شوربای تره

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی  200 گرم

روغن به میزان لازم

تره‌ خرد كرده 250 گرم

گوجه‌فرنگی خرد كرده 3 عدد

سیب‌زمینی خرد كرده 2 عدد متوسط

زردچوبه یك‌‌دوم قاشق چایخوری

زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آب‌جوش 5/1 لیتر

تخم‌مرغ 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

برنج را بخیسانید. اندكی روغن در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه تره را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، زردچوبه، زیره، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و تفت دهید.

سپس آب‌جوش را به مواد درون قابلمه بیفزائید و بگذارید شوربا بپزد. حالا برنج را درون شوربا بریزید و همینكه برنج پخت، تخم‌مرغ‌ها را داخل شوربا بشكنید و بگذارید تخم‌مرغ ببندد.

 

برچسب ها: روش تهيه شوربای ترهشوربای ترهآشپزي با شوربای ترهمواد لازم شوربای ترهآموزش شوربای تره تعداد بازديد: 1969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است