آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را آبکش کنید. آنگاه قدری از کره را در قابلمه مناسبی آبکرده و برنج آبکش کرده را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پس از آنکه بخار کرد به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. در این فاصله باقیمانده کره را در قابلمه مناسبی آبکرده، آلبالو بدون هسته و شکر را در کره قدری تفت دهید.
اینک آلبالوها را با کفگیر از سس آن جدا کرده و با برنج دم کشیده مخلوط کنید. در صورت نیاز چند قاشق از سس آلبالو را هم افزوده مخلوط کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید.
حالا آلبالو پلو را در دیس بکشید و با فیلههای مزهدار کرده و تفت داده پلو را بیارائید.
یادآوری1: قدری از پلو را با زعفران آغشته کرده و برای تزئین به همراه خلال پسته روی سطح پلو بریزید.
یادآوری 2: وقتی آلبالو و شکر به همراه کره روی حرارت قرار گیرد ایجاد آب میکند که به آن سس آلبالو میگوئیم.