تحریریه ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را بپزید و ساتوری كنید. آنگاه ماست را با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا اسفناج را به ماست بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون سیر، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید.
اسفناج 300 گرم
ماست چكیده 500 گرم
سیر له كرده 1 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
تحریریه ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را بپزید و ساتوری كنید. آنگاه ماست را با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا اسفناج را به ماست بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون سیر، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید.