آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی روی حرارت تفت دهید.
آنگاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.
سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید.
خورش آماده برای پذیرائی میباشد.
در صورت دلخواه میتوانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.
یادآوری
* در هنگام سرو تخممرغها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.