تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ماش را بپزید و كنار بگذارید. در قابلمهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت گرم كنید.
آنگاه گوشت را همراه با فلفل و زردچوبه در روغن تفت دهید و به میزان كافی آب به آن بیفزائید تا گوشت بپزد.
سپس در قابلمهی دیگری، اندكی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید. حالا هویج و ماش پخته را به سیر بیفزائید و تفت دهید.
اكنون گوشت را از آبش جدا كنید و آبگوشت را نگه دارید. حالا گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل، زیره و سبزی معطر را درون مخلوط سیر و هویج بریزید و هم بزنید.
آنگاه برنج خیسانده و 3 پیمانه از آب گوشت را نیز به مواد فراهم كردهی درون قابلمه بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب برنج كشیده شود.
اینك در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بكشد. حالا دمپختك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.