آشپزباشی- آرزو صفری
قدری روغن در قابلمهی مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. ادویهها را نیز بیفزائید و كمی تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی را اضافه كنید. سپس نخود، لوبیا، گندم و جو را - كه 12 ساعت از قبل خیساندهاید- در قابلمه بریزید و گوشت را نیز بیفزائید. حالا به مقدار كافی آب سرد بریزید تا روی مواد را بپوشاند.
همینكه آب جوشید، شعلهی اجاق را كم كنید تا گوشت و حبوبات بپزند. پس از گذشت حدود یك ساعت، همهی مغزها (بادام، پسته، فندق و گردو) را بیفزائید. در اواخر پخت، سیبزمینیها را پوست بگیرید و در آبگوشت بریزید.
در پایان، نمك و زعفران دمكرده را به آبگوشت اضافه نمائید. اكنون صبر كنید تا آبگوشت جا بیفتد. بعد آبگوشت را در كاسه بریزید، مواد دیگر را با گوشتكوب بكوبید، آن را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با آجیل تزئین كنید.