Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 16:13

آبگوشت آجیلی

آبگوشت آجیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن   به میزان لازم

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

ادویه 1 قاشق چایخوری

 

دارچین  1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

نخود  70 گرم

 

لوبیا چیتی 100 گرم

 

گندم 40 گرم

 

جوی پوست كنده 40 گرم

 

گوشت گوسفندی  500 گرم

 

خلال بادام                یك‌چهارم پیمانه

 

خلال پسته یك‌چهارم پیمانه

 

فندق پوست گرفته یك‌چهارم پیمانه

 

گردو یك‌چهارم پیمانه

 

سیب‌زمینی متوسط  2عدد

 

نمك و زعفران دمكرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- آرزو صفری

 

قدری روغن در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. ادویه‌ها را نیز بیفزائید و كمی تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید. سپس نخود، لوبیا، گندم و جو را - كه 12 ساعت از قبل خیسانده‌اید‌- در قابلمه بریزید و گوشت را نیز بیفزائید. حالا به مقدار كافی آب سرد بریزید تا روی مواد را بپوشاند.

همین‌كه آب جوشید، شعله‌ی اجاق را كم كنید تا گوشت و حبوبات بپزند. پس از گذشت حدود یك ساعت، همه‌ی مغزها (بادام، پسته، فندق و گردو) را بیفزائید. در اواخر پخت، سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و در آبگوشت بریزید.

در پایان، نمك و زعفران دمكرده را به آبگوشت اضافه نمائید. اكنون صبر كنید تا آبگوشت جا بیفتد. بعد آبگوشت را در كاسه بریزید، مواد دیگر را با گوشتكوب بكوبید، آن را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با آجیل تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآبگوشتآشپزباشیآرزو صفریآبگوشت آجیلیروش تهیه آبگوشت آجیلیمواد لازم آبگوشت آجیلیتهیه آبگوشت آجیلیآبگوشت با آجیل تعداد بازديد: 1706 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است