آشپزباشی
طرز تهیه املت تره فرنگی:
تابه مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاهگاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر تفت دهید.
آنگاه ترهفرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا ترهفرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.
حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آنگاه مخلوط مغزها و تخممرغهای زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق میباشد.