آشپزباشی - معصومه عيوضي :
روشتهیه
هويج، فلفل دلمهاي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سهقاشق سوپخوري روغن در تابهي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آنگاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد و هر بار قدري از مايهي فراهمكرده، وسط هر خمير بگذاريد و بپيچيد. اينك دستپيچها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد برشته كنيد حالا دستپيچ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بگذاريد و با سس ميل كنيد.
روش تهيهي سس
كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آنگاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا زردهي تخممرغ، نمك، فلفل و پنير پارمسان را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. سپس بادام هندي را به سس بيفزائيد.
خواص بادام هندی
بادامهندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانه بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده است. کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.
و دیگر کشورها است.