آشپزباشی – اعظم گلزار منش
روشتهیه
در قابلمة مناسبی آب را بجوش آورید. آنگاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید. حالا براکلیها را در آب جوش 30 ثانیه قرار دهید و در صافی بریزید، سپس پس از خنک شدن آن را ریزتر کنید. اینک در ظرف مناسبی براکلی، تخممرغ، پنیر، سیر، جعفری و پودر آویشن را مخلوط کنید. سپس تابة نچسبی را روی حرارت بگذارید، قدری روغن بریزید، آنگاه مایه فراهم کرده را در تابه ریخته و رویش را با پنیر اضافی بپوشانید سپس در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی گردد، حالا آن را به دلخواه برش بزنید.