تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
طرز تهیه نان و پنیر و زیتون:
نان بربری را به اندازههای 8×8 سانتیمتر ببرید و رویشان كره بمالید. آنگاه همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.
حال مایهی فراهمكرده را روی نانها بمالید و یك برش نان دیگر روی آن بگذارید. سپس ساندویچها را به شكل مثلث ببرید و با زیتون بیارائید.
روزه داران بخوانند
از آنجائیكه در ماه رمضان صرف مواد غذائی محدود است و در طول روز مجاز به خوردن و آشامیدن نمیباشیم، توصیه میشود از مواد غذائی كه زود هضم و جذب میشوند (مثل انواع نان سفید و شیرینیها) كمتر استفاده گردد و به جای آن، مواد غذائی انتخاب شوند كه به زمان بیشتری برای هضم و جذب رودهای احتیاج دارند. در این صورت در طول روز كمتر دچار افت قندخون و گرسنگی خواهید شد.