آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
وسط نانها را با برشگر به شكل خورشيد و به قطر 6 سانتيمتر، قالب بزنيد و قسمت بريده شده را نيز نگه داريد. آنگاه 3 قاشق چايخوري از روغن زيتون را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سپس دو طرف نانها را 1 دقيقه در روغن برشته كنيد و وسط حفرة نان، يك عدد تخم مرغ بشكنيد. حالا روي تخم مرغها نمك و فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا سفيدة تخممرغ ببندد. اينك تست فرانسوي را براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد و با پنير، جعفري، گوجهفرنگي و ژامبون بيارائيد.
خواص تخم مرغ : تخممرغ منبع بسيارغني پروتئين است. ارزش بيولوژيكي پروتئين تخم مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشت ها و حبوبات غني تر است. پروتئين تخم مرغ داراي تمامي اسيدآمينه هاي ضروري براي سلامتي بدن مي باشد. بنابراين مصرف تخم مرغ با ساير موادغذايي كه از نظر پروتئيني فقير هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تكميل ارزش پروتئيني غذا مي شود.