Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

تست‌فرانسوي سپيده‌دم

تست‌فرانسوي سپيده‌دم

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

نان سفيد برشي ..............4 ورق

روغن زيتون ..........4 قاشق چايخوري

تخم مرغ............. 4 عدد

نمك و فلفل سياه.................  به ميزان لازم

پنير چدار رنده كرده ..................2 قاشق سوپخوري

جعفري خرد كرده............ 2 قاشق چايخوري

گوجه فرنگي خرد كرده.............. سه چهارم پيمانه

ژامبون خرد كرده ...............8 ورق

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

 

روش‌تهیه

وسط نان‌ها را با برشگر به شكل خورشيد و به قطر 6 سانتيمتر، قالب بزنيد و قسمت بريده شده را نيز نگه داريد. آن‌گاه 3 قاشق چايخوري از روغن زيتون را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سپس دو طرف نان‌ها را  1 دقيقه در روغن برشته كنيد و وسط حفرة نان، يك عدد تخم مرغ بشكنيد. حالا روي تخم مرغ‌ها نمك و فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا سفيدة تخم‌مرغ‌ ببندد. اينك تست فرانسوي را براي  پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد و با پنير، جعفري، گوجه‌فرنگي و ژامبون بيارائيد.

 

خواص تخم مرغ : تخم‌مرغ منبع بسيارغني پروتئين است. ارزش بيولوژيكي پروتئين تخم مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشت ها و حبوبات غني تر است. پروتئين تخم مرغ داراي تمامي اسيدآمينه هاي ضروري براي سلامتي بدن مي باشد. بنابراين مصرف تخم مرغ با ساير موادغذايي كه از نظر پروتئيني فقير هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تكميل ارزش پروتئيني غذا مي شود.

برچسب ها: پنیر چدارژامبوننان تستتخم مرغتست فرانسوینان تست با تخم مرغ تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است