Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

بروشتا زیتون و پنیر

بروشتا زیتون و پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

نان باگت 1 عدد

روغن زیتون  به میزان لازم

سیر خرد کرده 1 عدد

پنیر صبحانه یا خامه‌ای  150 گرم

زیتون بدون هسته  200 گرم

ریحان تازه 2-3 شاخه

گوجه مینیاتوری به میزان لازم

پودر پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

نان‌ها را به صورت اوریب برش بزنید و هر 2 طرف نان را به مخلوط روغن زیتون و سیر آغشته کنید.

آنگاه در فر یا در تابه هر دو طرف آن را برشته نمائید. سپس روی نان‌ها را با تکه‌های پنیر، زیتون، ریحان، گوجه و اندکی پودر پنیر پارمسان بیارائید و در صورت دلخواه اندکی روغن زیتون روی هر تکه بریزید.

برچسب ها: میان وعدهغذای سالمآشپزباشیکیان رنجبرغذای سبکبروشتا زیتون و پنیربروشتامیان وعده خوشمزه تعداد بازديد: 1388 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است