روشتهیه
آرد، بيكينگپودر، نمك و فلفل را در يك كاسه الك كنيد و مارگارين را با آن مخلوط كنيد، سپس پنير، جعفري و پياز را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید. وسط مخلوط آرد را گود كرده و تخممرغ و شير را اضافه كنيد. مايه را به سرعت مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد، سپس كمي آن را ورز دهيد. خمير را روي سطح آردپاشي شده به ضخامت 1 سانتيمتر باز كرده و با قالب گرد 5 سانتيمتري قالب بزنيد. اسكونها را در سيني به فاصله 2 تا 3 سانتيمتر از هم چيده و روي آن را به وسيله قلممو با كمي تخممرغ زده يا مخلوط تخممرغ و شير مرطوب كنيد و 30 دقيقه در فر در دماي 230 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا روي آن برشته شود.
نکته
خمير را بيش از 4 تا 5 بار ورز ندهيد، چون خمير شما سفت و سنگين ميشود.
نيازي به چرب كردن سيني نيست.
اسكونها را پس از پخت در حوله يا پارچه تميز بپيچيد تا خشك نشود.