آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در ظرفی مناسب، سیبزمینی را با نیمی از کره، نمک، فلفل، پاپریکا و آب لیمو مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر تن ماهی را با نیمی از سس مایونز مخلوط کرده، سپس پیازچه، جعفری، چهار عدد زیتون و دو عدد تخممرغ را به آن بیفزائید.
میگوها را نیز جداگانه با بقیه سس مایونز و زیتون مخلوط کنید. قالب گردی را انتخاب کرده کف و دیوارههای آن را با کره چرب کنید.
ابتدا نیمی از مخلوط سیبزمینی را کف آن ریخته، قدری بفشارید.
اینک مخلوط تن ماهی را روی آن بریزید. در ردیف سوم نیز مخلوط میگو را ریخته، مابقی مخلوط سیبزمینی را روی آن بریزید و بفشارید .
حالا پس از کمی سرد شدن در ظرف مورد نظر برگردانده و با برشهای تخممرغ، زیتون سیاه و میگو آن را تزئین و سرو کنید.