آشپزباشی - افسانه ظروفی:
مواد لازم
ميگو را در روغن داغ بريزيد تا قدري پف كند. آنگاه روي كاغذ هولهاي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافياش گرفته شود. سپس بادام هندي و نخودچي را در روغن برشته كنيد و روي كاغذ هولهاي آشپزخانه بريزيد تا روغن اضافيشان گرفته شود. حالا ميگو، چيپس ذرت، بادام هندي و نخودچي را در كاسه مناسبي بريزيد، ادويه و فلفل را بيفزائيد و خوب مخلوط سازيد. اكنون آجيل را براي پذيرائي در ظرف مناسب و زيبائي بريزيد.
یادآوری
ميگوي خشك را ميتوانيد از خشكبار فروشيها تهيه كنيد.
خواص بادام هندی
بادام هندی مغز گیاهی خوشمزه و پرطرفدار بوده، مصرف آن به عنوان تنقلات و میان وعده در بین مردم رایج است و می توان آن را به سهولت از مغازهها، فروشگاهها و شیرینی فروشی ها تهیه نمود. ارزش غذایی بالا و خواص بیشمار بادام هندی باعث شده است، مصرف بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص ویتامین طبیعی شناخته شود به طوریکه، حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است. به همین دلیل مصرف آن در طی بارداری بسیار مفید خواهد بود.