Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سمبوسه سبزیجات

سمبوسه سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سیب‌زمینی پخته و له کرده  2 عدد متوسط

کنسرو نخودفرنگی  یک دوم پیمانه

تره‌فرنگی یا پیازچه خرد‌کرده یک سوم پیمانه

پیازداغ  3 قاشق سوپخوری

کشمش یک‌چهارم پیمانه

بادام زمینی یا دانه صنوبر  یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

نان یوفکا دالیا به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روش تهیه

سیب‌زمینی، نخودفرنگی، پیازچه، پیازداغ، کشمش، دانه صنوبر، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه نان سمبوسه دالیا را روی سطح میز کار قرار دهید و هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد روی آن بریزید و مطابق شکل بپیچید و کنار بگذارید.

اینک سمبوسه‌های فراهم شده را در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید 100 گرم پنیر موزارلای دالیا به مواد اضافه کنید.

برچسب ها: طرز تهیه سمبوسهآشپزباشیاعظم گلزارمنشمیان وعده خوشمزهسمبوسه سبزیجاتسمبوسه گیاهیمواد لازم برای تهیه سمبوسهغذای سبک و خوشمزه تعداد بازديد: 1193 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است