Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:40

فلافل میگو

فلافل میگو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نخود 250 گرم

 

فلفل دلمه‌ای 1 عدد

 

فلفل سبز تند 1 تا 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی 1 عدد

 

سیر 2 تا 3 حبه

 

پیاز 1 عدد

 

میگوی تازه 100 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌‌ی كاری 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پودر تخم گشنیز 1 تا 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس مخصوص

 

گشنیز و جعفری خرد كرده 50 گرم

 

خیار شور خرد كرده 50 گرم

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 1 تا 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

نخود را به مدت 4 تا 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد آن را در آبكش بریزید تا آبش كاملاً گرفته شود.

سپس  آن را همراه با فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز تند، گوجه‌فرنگی و سیر، چرخ كنید. پیاز را  نیز رنده كنید و آب آن را بگیرید و به مایه بیفزائید.

آن‌گاه میگو را نیز چرخ كنید و به مایه بیفزائید. حالا زردچوبه، ادویه‌ی كاری، نمك و تخم گشنیز را با آن كاملاً مخلوط سازید.

اكنون روغن را در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید تا كاملاً داغ شود.

اینك هر بار به اندازه‌ی یك گردو از مایه بردارید و در كف دست به آن شكل دهید و در روغن سرخ كنید. حالا فلافل را همراه با سس میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس

در كاسه‌ی مناسبی گشنیز، جعفری، خیارشور، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط كنید. ‌

آن‌گاه نمك، فلفل و روغن زیتون را به مخلوط فراهم شده بیفزائید و خوب هم بزنید. اكنون سس، آماده‌ی مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش فلافلروش پخت میگوآشپزی دریائیآشپزباشیفلافل میگوانواع فلافل تعداد بازديد: 1509 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است