آشپزباشی
نخود را به مدت 4 تا 5 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد آن را در آبكش بریزید تا آبش كاملاً گرفته شود.
سپس آن را همراه با فلفل دلمهای، فلفل سبز تند، گوجهفرنگی و سیر، چرخ كنید. پیاز را نیز رنده كنید و آب آن را بگیرید و به مایه بیفزائید.
آنگاه میگو را نیز چرخ كنید و به مایه بیفزائید. حالا زردچوبه، ادویهی كاری، نمك و تخم گشنیز را با آن كاملاً مخلوط سازید.
اكنون روغن را در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید تا كاملاً داغ شود.
اینك هر بار به اندازهی یك گردو از مایه بردارید و در كف دست به آن شكل دهید و در روغن سرخ كنید. حالا فلافل را همراه با سس میل نمائید.
روش تهیهی سس
در كاسهی مناسبی گشنیز، جعفری، خیارشور، پیازچه و گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید.
آنگاه نمك، فلفل و روغن زیتون را به مخلوط فراهم شده بیفزائید و خوب هم بزنید. اكنون سس، آمادهی مصرف است.