Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

میگو پلو

میگو پلو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 5 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

سیر له‌كرده 4 حبه

 

گشنیز و شنبلیله‌ی خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

میگوی پاك‌كرده 500 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق سوپخوری

 

برنج 4 پیمانه (600 گرم)

 

آب 750 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

 

كره 100 گرم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.

آن‌گاه سبزی و میگو را بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه كاری را اضافه كنید.

اینك برنج خیسانده را در صافی بریزید و همراه با آب و كره به مواد فراهم‌كرده بیفزائید و مخلوط كنید.

قابلمه را روی اجاق بگذارید تا برنج بپزد و آبش كشیده شود.

آن‌گاه به مدت تقریبی 45 دقیقه، پلو را دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع پلومیگو پلوآشپزی با میگوآشپزی دریاییدستور پخت میگو تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است