تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی
برای تهیهی دیپ؛ روغن كنسرو ماهی را بگیرید و همراه با آبلیمو، خرده نان و خامه در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید. حالا دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرم و یكدستی حاصل شود.
اكنون روغن هستهی انگور را كمكم به مخلوط ماهی بیفزائید و هم بزنید. سپس به میزان كافی نمك و فلفل به آن بزنید، رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
برای تهیهی پنكیك؛ سیبزمینیها را 15 دقیقه در آب جوش بپزید. آنگاه كدو را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.
سپس سیبزمینی و كدو را در صافی بریزید و داغ داغ، پوره كنید. حالا آرد، خامه و تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
قدری هم نمك، فلفل و جوز هندی به آن بیفزائید. اینك تابهی مناسبی را چرب كنید و روی اجاق قرار دهید و دو طرف پنكیكها را در آن سرخ كنید.
پنكیكها را تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید و با دیپ ماهی میل كنید.