آشپزباشی
تیغهای ماهی را تا جائی كه امكان دارد، جدا كنید تا هیچ تیغ ریزی نداشته باشد و آن را با نمك و آبلیمو مزهدار كنید.
مغزها را به مدت 3-4 دقیقه در فر(تاون) گرمكرده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، قرار دهید تا طلائیرنگ شود.
سپس مغزها را خرد كنید. پیاز را تفت دهید، زنجفیل را اضافه كنید و دوباره كمی تفت دهید.
برنج، گوجهفرنگی، گوجهفرنگی خشك، مغزهای بوداده، یك قاشق ترخون، شوید و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.
اكنون قزلآلاها را روی كاغذ آلومینیوم چربكرده قرار دهید و از مایهی فراهمكرده داخل آنها بریزید و شكم ماهیها را با خلال دندان محكم كنید تا مایهی داخل شكم بیرون نریزد.
سپس روی ماهیها روغن زیتون بمالید و بقیهی شوید و ترخون را روی آن بریزید.
اینك ماهی را در كاغذ آلومینیوم بپیچید و در سینی بگذارید و به مدت 30-40 دقیقه در فر گرمشده، بپزید.
هنگام پذیرائی، ماهیها را قطعهقطعه كنید و با سبزیهای تازه میل نمائید.