تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
اسفناج را بپزید و در صافی بریزید. آنگاه با پشت قاشق اسفناج را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج را درشت خرد كنید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس اسفناج، نمك، فلفل و جوز را درون تابه بریزید و 2 دقیقه، در كره تفت دهید.
اینك اسفناج را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و تخممرغها را روی اسفناج بچینید و پنیر گودا بپاشید. حالا روی این مواد را با سس فراهم كرده بپوشانید و رویش پنیر پارمسان بپاشید. اكنون فلورانتین اسفناج را به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر، زیر گریل بگذارید تا رویش طلائی رنگ شود.
روش تهیه سس: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و حدود 1دقیقه، تفت دهید. حالا خامه را كمكم به آن افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس بجوشد. سپس نمك و فلفل را نیز درون سس بریزید و پس از 1 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. همینكه سس اندكی خنك شد، زرده تخممرغ را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا صاف و یكدست شود.