آشپزباشی- سرور چاووشی
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس هویج، قارچ، فلفلهای دلمهای، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. حال تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید مواد خنك شود.
اینك پنیر را به مخلوط فراهم كرده بیفزائید. آنگاه ظرف نسوز مناسبی به ابعاد 10×25 سانتیمتر را چرب كنید و یكسوم از سیبزمینی را در آن بچینید. سپس نیمی از مخلوط سبزی و پنیر را بیفزائید و رویش را صاف كنید.
اكنون نیمی از باقیمانده سیبزمینی را روی این مخلوط بچینید و باقیمانده مخلوط سبزی و پنیر را بیفزائید. حال باقیمانده برشهای سیبزمینی را روی این مواد بچینید و قدری نمك و فلفل بپاشید.
آنگاه خوراك سیبزمینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.