Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

بادمجان مولی (غذای هندی)

بادمجان مولی (غذای هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان ورقه‌ای خردكرده 3 عدد ریز (690 گرم)

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ورقه‌ای خردكرده 2 عدد درشت (400 گرم)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز (چیلی) خردكرده 3 عدد ریز

 

دانه‌ی خردل 2 قاشق چایخوری

 

زیره 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده  2 قاشق چایخوری

 

عصاره‌ی تمرهندی 40 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب 375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم پیمانه)

 

شیر نارگیل 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گشنیز خردكرده برای تزئین 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روی بادمجان‌ها نمك بپاشید و در صافی بریزید. پس از نیم‌ساعت بادمجان‌ها را با آب سرد آبكشی كنید و بگذارید خشك شوند.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز، سیر و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

سپس كاری، چیلی، خردل، زیره و تخم گشنیز را نیز بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

حالا عصاره‌ی تمرهندی، رب گوجه‌فرنگی، آب و شیر نارگیل را بیفزائید و مایه‌ی فراهم كرده را بجوشانید.

اكنون بادمجان‌ها را به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه بادمجان كاملاً نرم شود، خوراك را بپزید.

اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

یادآوری: اگر شیر نارگیل در دسترس نبود از 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه) خامه استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانغذای مللغذای هندیآشپزی هندیبادمجان مولیتمرهندی تعداد بازديد: 3591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است