تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
روی بادمجانها نمك بپاشید و در صافی بریزید. پس از نیمساعت بادمجانها را با آب سرد آبكشی كنید و بگذارید خشك شوند.
آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز، سیر و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.
سپس كاری، چیلی، خردل، زیره و تخم گشنیز را نیز بیفزائید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
حالا عصارهی تمرهندی، رب گوجهفرنگی، آب و شیر نارگیل را بیفزائید و مایهی فراهم كرده را بجوشانید.
اكنون بادمجانها را به آن بیفزائید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه بادمجان كاملاً نرم شود، خوراك را بپزید.
اینك خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.
یادآوری: اگر شیر نارگیل در دسترس نبود از 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) خامه استفاده كنید.