تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
ماهی را بخارپز كنید تا نرم شود و پس از خنك شدن، آن را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه خردهنان، ماست، زرده تخممرغها، پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، چیلی و تخمگشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا از مایه فراهم كرده، 24 توپ درست كنید و آنها را ابتدا در سفیده تخممرغ همزده و سپس در خرده نان (اضافی) و كنجد بغلتانید. توپهای فراهم كرده را در سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه در یخجال نگه دارید.
حالا توپهای ماهی را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون آنها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با برشهای لیمو بیارائید.