Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

دیپ ماهی تن و پیازچه

دیپ ماهی تن و پیازچه

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 125 گرم

 

ماهی تن در روغن زیتون 1 قوطی

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

خامه 60 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر ریز 1 پینچ

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیازچه اضافی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

پنیر خامه‌ای، ماهی تن، آبلیمو، خامه و شكر را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید یا خوب با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه پیازچه و پوست لیمو را به آن بیفزائید.

اینك، دیپ را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای پیک نیکیانواع دیپآموزش دیپآشپزباشیدیپ ماهی تندیپ پیازچه تعداد بازديد: 3890 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دیپ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است