آشپزباشی
پنیر خامهای، ماهی تن، آبلیمو، خامه و شكر را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید یا خوب با هم مخلوط كنید.
آنگاه پیازچه و پوست لیمو را به آن بیفزائید.
اینك، دیپ را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری پیازچه بیارائید.
پنیر خامهای 125 گرم
ماهی تن در روغن زیتون 1 قوطی
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
خامه 60 گرم (یكچهارم پیمانه)
شكر ریز 1 پینچ
پیازچهی خردكرده 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رندهكرده یكدوم قاشق چایخوری
پیازچه اضافی برای تزئین به میزان لازم
آشپزباشی
پنیر خامهای، ماهی تن، آبلیمو، خامه و شكر را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید یا خوب با هم مخلوط كنید.
آنگاه پیازچه و پوست لیمو را به آن بیفزائید.
اینك، دیپ را در ظرف مناسبی بریزید و با مقداری پیازچه بیارائید.