تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
پوست دو عدد از سیبزمینیها را بگیرید و آنها را به حلقههای خیلی نازك ببرید. آنگاه سیبزمینی باقیمانده را از درازا به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر ببرید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و دو طرف سیبزمینیها را در آن سرخ كنید. سپس آنها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
اینك اسفناج را در همان تابه بریزید و تفت دهید تا آبش كشیده شود. بعد آن را در صافی بریزید و قدری بفشارید. آنگاه تخممرغها، پنیر خامهای، سبزی معطر، پنیر فتا، پوست لیمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و اسفناج را به آن بیفزائید. حالا قالب كمربندی را به قطر 24 سانتیمتر، با كره چرب كنید و حلقههای سیبزمینی را كف قالب بچینید.
دیواره قالب را نیز با ورقههای سیبزمینی كه از درازا برش دادهاید، بپوشانید و مخلوط اسفناج را درون قالب، روی سیبزمینیها بریزید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و پای را به مدت تقریبی 40 دقیقه، بپزید. همینكه پای خنك شد، آن را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.