آشپزباشی- فاطمه درویش
سس مایونز و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه فیله مرغ، ساقه كرفس، پیاز قرمز و ترخون را به سس بیفزائید و قدری هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.
حالا نانهای تست را با برشگری به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید، یك طرف نانها كره بمالید و قدری از مایه فراهم كرده، رویش بمالید.
سپس تكه دیگری نان روی آن قرار دهید و كمی بفشارید تا دو لایه نان خوب به هم بچسبد.
اكنون ساندویچها را روی كاغذ روغنی بگذارید و مانند تصویر بیارائید.