Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

دلمه اسفناج

دلمه اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج 1/5 كیلوگرم درشت

 

كره 40 گرم

 

مواد لازم میانی

 

كره 40 گرم

 

گوشت بره‌ی ریز خردكرده 200 گرم

 

بلغور گندم 200 گرم

 

گوشت چرخكرده‌ی گوساله 100 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده  2 عدد

 

شوید خرد كرده 4 قاشق چایخوری

 

نعنای ریز خرد كرده 4 قاشق چایخوری

 

جعفری خرد كرده 4 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 3 عدد

 

پرك فلفل قرمز (یا پودر فلفل قرمز) یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست

 

آرد 1 قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

ماست چكیده 125 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

برگ‌های اسفناج را چند دقیقه در آب‌جوش قرار دهید تا نرم شوند. آن‌گاه برگ‌ها را با دقت در بشقاب تختی بگذارید و هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، در وسط هر برگ بریزید و مانند سیگارت بپیچید.

سپس كف تابه‌ی عمیقی را با برگ‌های اسفناج بپوشانید و رول‌های اسفناج را رویش بچینید. اینك كره و دو پیمانه (500 میلی‌‌لیتر) آب به آن بیفزائید و دلمه‌ی اسفناج را به مدت تقریبی 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید.

حال دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست و شوید بیارائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت بره را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه قدری آب، رویش بریزید و بگذارید بپزد.

در این میان بلغور را 10 دقیقه، در آب بخیسانید و در صافی بریزید. حالا گوشت چرخكرده‌ی گوساله، پیاز، سبزی معطر، گوجه‌فرنگی‌ها، پرك فلفل قرمز، بلغور، گوشت بره، نمك و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی سس ماست: مخلوط آرد، زرده‌ی تخم‌مرغ، ماست، آبلیمو و آب باقیمانده و صاف شده از پخت اسفناج را در تابه‌ی مناسبی بریزید. سپس آن را روی حرارت بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهانواع سسآموزش سسسس ماستغذای ترکیهدلمه اسفناج تعداد بازديد: 2586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است