تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
برگهای اسفناج را چند دقیقه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند. آنگاه برگها را با دقت در بشقاب تختی بگذارید و هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، در وسط هر برگ بریزید و مانند سیگارت بپیچید.
سپس كف تابهی عمیقی را با برگهای اسفناج بپوشانید و رولهای اسفناج را رویش بچینید. اینك كره و دو پیمانه (500 میلیلیتر) آب به آن بیفزائید و دلمهی اسفناج را به مدت تقریبی 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید.
حال دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست و شوید بیارائید و میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی: كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت بره را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه قدری آب، رویش بریزید و بگذارید بپزد.
در این میان بلغور را 10 دقیقه، در آب بخیسانید و در صافی بریزید. حالا گوشت چرخكردهی گوساله، پیاز، سبزی معطر، گوجهفرنگیها، پرك فلفل قرمز، بلغور، گوشت بره، نمك و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیهی سس ماست: مخلوط آرد، زردهی تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب باقیمانده و صاف شده از پخت اسفناج را در تابهی مناسبی بریزید. سپس آن را روی حرارت بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.