Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

پن‌كیك میگو و سبزی

پن‌كیك میگو و سبزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد برنج یك‌دوم پیمانه (75 گرم)

 

آرد ذرت یك‌چهارم پیمانه (35 گرم)

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

 

شیر نارگیل یك قوطی

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

سویا سس یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میگو  8 عدد

 

هویج خردكرده 1 عدد (70 گرم)

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 50 عدد

 

جوانه گندم 40 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

فلفل قرمز خردكرده 1 عدد

 

گشنیز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا آرد برنج، آرد ذرت، زردچوبه، شكر و پیازچه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه شیر نارگیل را بیفزائید. سپس تخم مرغ و سویا سس را اضافه كنید و به اندازه‌ای هم بزنید كه مایه نرم و لطیفی به دست آید. میگوها را نصف كنید. سپس میگو، هویج، قارچ جوانه گندم، فلفل و گشنیز را در ظرف دیگری با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

حالا هر بار پس از ریختن 2 قاشق چایخوری روغن در تابه، كمی از مایه پن‌كیك در آن بریزید و سپس قدری مخلوط میگو، هویج و قارچ را به آن بیفزائید. بعد از 3 دقیقه- كه قسمت زیر پن كیك سرخ شد- نیمی از خمیر را روی دیگری بیاورید و با كفگیر بزرگ در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپن کیکروش تهیه پن کیکآشپزباشیپن‌كیك میگو و سبزیآموزش پن کیک میگوپن کیک میگو تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است