آشپزباشی
ابتدا آرد برنج، آرد ذرت، زردچوبه، شكر و پیازچه را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه شیر نارگیل را بیفزائید. سپس تخم مرغ و سویا سس را اضافه كنید و به اندازهای هم بزنید كه مایه نرم و لطیفی به دست آید. میگوها را نصف كنید. سپس میگو، هویج، قارچ جوانه گندم، فلفل و گشنیز را در ظرف دیگری با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.
حالا هر بار پس از ریختن 2 قاشق چایخوری روغن در تابه، كمی از مایه پنكیك در آن بریزید و سپس قدری مخلوط میگو، هویج و قارچ را به آن بیفزائید. بعد از 3 دقیقه- كه قسمت زیر پن كیك سرخ شد- نیمی از خمیر را روی دیگری بیاورید و با كفگیر بزرگ در ظرف مورد نظر قرار دهید.