آشپزباشی- فاطمه درویش
ماهی، كرفس و پیازچه را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه سس مایونز، آبلیمو، ماست خامهای، نمك و فلفل را در كاسهی دیگری بریزید و مخلوط كنید تا سس، صاف و یكدست شود.
سپس آن را به مخلوط ماهی بیفزائید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا كنار نانها را با چاقو ببرید و قدری كره روی نان بمالید.
اكنون به مقدار كافی از مایهی فراهم كرده رویشان بریزید و اندكی جعفری بپاشید و با كاهو بیارائید.
یادآوری: ماهی را بخارپز كنید. بعد پوست و تیغش را بگیرید و آن را خرد كنید.