آشپزباشی- ایران کوهستانی
برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بپزید تا مغز برنج نرم شود. بعد آن را در آبكش بریزید.
حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.
پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود و بعد سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.
سپس میگو را اضافه كنید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا فلفل قرمز، نمك، ادویهیكاری، لوبیا چشم بلبلی و گشنیز را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.
اكنون روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و برنج آب كشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه لای هم در آن بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، دم كنید.