آشپزباشی - سرمه جلیلی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیله مرغ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، نمک، فلفل، پودر سیر، پوره گوجهفرنگی و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید. اینک صبر کنید تا آب مخلوط فراهم کرده تبخیر شود.
اسفناج و ریحان را نیز افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. سپس مخلوط فراهم کرده را در ظرف نسوز مناسبی بریزید.
حالا به ترتیب سس سفید، پنیر موزارلا و نان تست را اضافه کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30-40 دقیقه بپزید.