آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گوشت را مكعبی خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه سس چیلی، سس آلو، سس سویا، روغن كنجد، سیر، زنجفیل و گشنیز را مخلوط كنید و به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید.
رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا گوشت مزهدار شده را به 6 سیخ چوبی بكشید و در تابه مناسبی، روی اجاق برشته كنید. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با پیازچه و فلفل بیارائید.
یادآوری: برای تهیه سس آلو؛ 10 عدد آلو سیاه را هسته بگیرید و خرد كنید و همراه با 3 عدد میخك، 8 عدد دانه فلفل سیاه، 4 قاشق سوپخوری شكر قهوهای روشن، یكچهارم قاشق چایخوری نمك و 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه) سركه سفید در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا آلو پخته شود. حالا سس را درون دستگاه غذاساز پوره كنید.