آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سینه مرغ را همراه با پیاز، نمك و آب بپزید و در اواخر پخت، سیبزمینی را به آن بیفزائید تا بپزد اما له نشود. حالا صبر كنید تا خنك شود و به شكل حبهای خرد نمائید. اكنون مرغ، سیبزمینی، پیاز و آناناس را در كاسهای مناسب بریزید. با سس مایونز مخلوط كنید و مطابق با شكل تزئین نمائید.
روش تهیه سس مایونز
زردههای تخممرغ، سس خردل، نمك، فلفل و سركه را، در كاسه دستگاه غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید. سپس به تدریج روغن را بیفزائید تا سس غلیظ و آماده مصرف شود.