تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
بادمجانها را از درازا، ورقهای ببرید. مراقب باشید كه برشها خیلی نازك نباشد! آنگاه رویشان نمك بپاشید و به مدت تقریبی یك ساعت كنار بگذارید. سپس آنها را با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. حالا تخممرغها و ادویه را با هم مخلوط كنید و ورقههای بادمجان را ابتدا در آرد و بعد در تخممرغ بغلتانید.
اینك بادمجانها را در سینی چربكرده بچینید و هر طرف آنها را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد برشته كنید. همچنین میتوانید آنها را در تابه سرخ كنید. اكنون اندكی روغن در تابه مناسبی بریزید و قارچ را در آن، همراه با نمك و فلفل روی حرارت تند اجاق تفت دهید.
آنگاه هویج، سیر و فلفل دلمهای را نیز بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا هویج قدری نرم شود. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و سس مایونز را به مواد درون تابه افزوده و مخلوط نمائید. حالا از این مخلوط، روی ورقههای بادمجان بگذارید و آن را رول كنید. حالا رولهای بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با برگ كاهو و گوجهفرنگی مینیاتوری بیارائید.
یادآوری: ادویه مخلوط تركیبی از؛ یك قاشق چایخوری زردچوبه، یك دوم قاشق چایخوری پودر سیر و یك قاشق چایخوری نمك دریا است.