آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود.
حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید.
سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزیها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید.
اینك رستبیف آمادهی میل كردن میباشد. همچنین میتوان آن را حلقهحلقه كرد و روی نان كرهای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.