آشپزباشی
ابتدا قابلمهی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمك و 2 قاشق سوپخوری سركه به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.
در این هنگام میگوها را اضافه كنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در آبكش بریزید.
كاهو را خرد كنید و تخم مرغها را پوست بگیرید و حلقهای خرد نمائید.
اینك در لیوان پایهبلندی، مقداری كاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید.
سپس قطعههای تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این كار را تكرار كنید.
در نهایت، یك عدد میگو و حلقهای از لیموترش را در لبهی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی كوكتل بریزید و آن را به عنوان پیشغذا میل نمائید.
برای آماده كردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمك، فلفل، سس گوجهفرنگی و آب لیموترش را كاملاً مخلوط كنید.
حالا سس، آمادهی مصرف میباشد.